Meer dan alleen webdesign

Over Recom Design

Wij bouwen websites die snel laden

laadtijd.pngDe belangrijkste reden dat bezoekers niet op een website blijven, is het trage laden van de website, dat wil zeggen dat de laadtijd te hoog is voordat een pagina op het computerscherm verschijnt. De website moet zo worden ontworpen zodat de laadtijd minimaal is. Om dit te bereiken, zal Recom-Design zorgen voor een sterke tekstbasis voor de pagina's (want tekst laadt zeer, zeer snel). Wanneer er afbeeldingen worden gebruikt, zullen wij zorgen voor de juiste omvang en structuur, om ervoor te zorgen dat de pagina laadt binnen een passend tijdsbestek.

Unieke ontwerpen

uniek.pngEen Internet-site moet een eerste en duidelijke indruk zijn voor vele potentiële klanten. In een notendop: het laat zien hoe professioneel een bedrijf is, wat voor soort houding het bedrijf heeft in het verkopen van zijn diensten/producten. In overleg bespreken we met u hoe de interface en lay-out van de website moet werken en hoe het eruit moet komen te zien. Wij zorgen ervoor dat uw website zich onderscheidt van andere, doordat wij geen gebruik maken van templates. Wij bouwen de website in het geheel zelf op, zodat elke website zijn eigen karakter heeft.

Onze websites werken gegarandeerd in elke veelgebruikte browser.

browser.pngDe website moet compatibel zijn voor alle veelgebruikte webbrowsers, zodat alle gebruikers in staat zijn de website te kunnen bekijken. Wij testen de website met veel verschillende browsers, om ervoor te zorgen dat de meerderheid van bezoekers de website snel en eenvoudig kan bekijken.

Exacte informatie

informatie.pngSamen met een aansprekende en aantrekkelijke look en feel van de website, moet de inhoud van de site precies inhouden wat de gebruiker wilt weten. Daarnaast moet er gewerkt worden aan een zoekmachine positionering waarmee we bepaalde zoekwoorden kunnen optimaliseren. Hierdoor kan de gebruiker de website gemakkelijk vinden.

Interactiviteit

interactiviteit.pngZonder interactiviteit, is een website slechts een online boek. Interactieve websites vangen informatie op wat de gebruiker zoal binnen het systeem doet. De informatie op de website verandert constant waardoor klanten sneller geneigd zijn om uw website opnieuw te bezoeken.

 

klantentevredenheid.png100% klantentevredenheid garantie

Wij hebben de expertise en ervaring om het beheer van uw website probleemloos en effectief te maken. Vanaf het concept tot de lancering wordt klantentevredenheid gegarandeerd. Uiteraard zijn wij u ook na de lancering graag van dienst!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan