Meer dan alleen webdesign

Website onderhoud

signing-contract-icon.jpgAls uw website online staat is het natuurlijk belangrijk om de inhoud actueel te houden. Dat kunt u zelf doen (in het geval van een CMS website), maar wij kunnen dit ook van u overnemen. U kunt een onderhoudspakket nemen voor een vast bedrag per maand. Dit onderhoudspakket kunt u direct afsluiten bij het bestellen van uw website, maar u kunt dit ook op een later moment afsluiten.

U kunt op ieder moment uw wijzigingen aan ons doorgeven, zoals nieuwe teksten, prijzen, foto's, etc. Wij kunnen u een éénjarig of tweejarig contract aanbieden. Hiervoor verwerken wij alle wijzigingen, correcties en /of aanvullingen op bestaande pagina's.

Wij controleren een keer per maand uw website om te zien of alle verstrekte informatie nog actueel is en nemen contact met u op wanneer blijkt dat er bepaalde gedeeltes op uw website vernieuwd kunnen worden.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u, zodat u van te voren goed geïnformeerd bent over de mogelijkheden en welke werkzaamheden binnen het onderhoudscontract passen. Voor prijzen en extra informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website.

 

 

 

*Een onderhoudscontract is niet bedoeld om uw website te restylen of in grote lijnen uit te breiden en het geldt voor iedereen met en website die het webbeheer uit handen wilt geven.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan