Meer dan alleen webdesign

Online Factuursysteem

Het factuursysteem is ontworpen om het beheren van uw klanten en facturen zo makkelijk mogelijk te houden! Door de makkelijk te begrijpen interface weet u binnen korte tijd hoe het systeem precies werkt!

De belangrijkste eigenschappen op een rij:

Organiseer al uw klanten

Uw klanten erg belangrijk, een duidelijk overzicht is nog belangrijker! Vergeet nooit meer wie – wie is.

Beheren van facturen

Het beheren van facturen is nog nooit zo makkelijk geweest! Veel aanpasbare opties en features zorgen ervoor dat u geheel de vrije hand heeft!

Beheren van Offertes

Met het factuursysteem is het ook makkelijk om offertes te maken! Het werkt exact hetzelfde als de facturen, maar de opmaak is verschillend evenals de nummering!

Compleet webbased!

Het factuursysteem wordt op de webserver (Cloud) geïnstalleerd, het factuursysteem is hierdoor overal ter wereld te benaderen. Het webadres ziet er ongeveer zo uit:

http://www.uw-domeinnaam.nl/facturen

Extra features

Verschillende belastingtarieven mogelijk

Met het factuursysteem is het mogelijk om met diverse belastingtarieven te werken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor: 0%, 6% of 21% BTW.

Betaaldag

Al het harde werken mag niet onbeloond worden (als dat wel het geval is, doet u iets niet goed!). Houd betalingen in de gaten om de facturen af te sluiten, draai rapporten uit en zorg op tijd om een herinnering te sturen naar de klant!

Flexibel in formaten

Het factuursysteem kan facturen genereren in HTML maar ook in een mooi PDF formaat!

Pas de Factuur layout aan!

Het kan zijn dat u de standaard lay-out niet goed genoeg vind! U kunt hem zelf geheel aanpassen, maar u kunt dit ook door Recom-Design laten doen. Neem hiervoor contact met ons op via de contact pagina.

Facturen makkelijk terugvinden

Bent u op zoek naar een factuur? Geen probleem, door de geavanceerde zoekfunctie vind u het juiste factuur terug! Zoek op datum, klant, totaalbedrag of zelf op een zoekwoord tag.

Backup

Een backup is tegenwoordig standaard, bij het factuursysteem dus ook. Echter kunt uzelf ook backup opslaan vanuit het factuursysteem. Hierdoor bent u 100% zeker dat u geen gegevens verliest!

Ondersteuning

Uiteraard biedt Recom Design een goede ondersteuning voor het factuursysteem. Via de klantenservice kunt u het antwoord op uw vraag vinden.

Zou u een demo willen voor het gebruik van het factuursysteem? Neem dan contact met ons op via de contacpagina.

Tarieven

Complete installatie

(Inclusief ondersteuning middels klantenservice)

 € 250,00
Uniek Factuur Layout € 50,00

Mini cursus met handleiding

1x1 uur

2x1uur

3x1uur

 

€ 40,00

€ 75,00

€ 110,00

Extra mogelijkheden  
Installatie extra module € 15,00
Upgrade naar nieuwste versie € 30,00
Alle hierboven genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW en zijn onder voorbehoud

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan