Meer dan alleen webdesign

Statische website

statische-website.pngDit is perfect voor degene met een kleiner website budget, maar wel nog steeds een op maat ontworpen website of online...

Lees meer

Website met CMS

cms.pngMet een Content Management Systeem website kan de eigenaar van de site de inhoud gemakkelijk bijwerken via...

Lees meer

Webwinkel

e-commerce-website.pngHet online verkopen van producten is een geweldige manier om uw bedrijfs inkomsten te verhogen. Met onze e-commerce...

Lees meer

Redesign website

website-redesign.pngWerkt uw website niet zoals u wenst? Ziet de website er oud uit, of wilt u hem gewoon frisser laten ogen? Wij kunnen u helpen!...

Lees meer

 

Website diensten door Recom Design

Recom Design ontwikkeld unieke ontwerpen voor verschillende websites en systemen. Wij bieden moderne, innovatieve en betaalbare oplossingen voor zowel particulieren en bedrijven groot of klein. Wij ontwerpen kleine en grote sites, implementeren de nodige features en functionaliteit, integratie van uw site met een Content Management Systeem, forum, blog, controle panelen, foto gallerie, aangepaste programmering, en nog veel meer. Of het nu een nieuwe website, blog ontwerp, cms website, forum website, e-commerce, of een andere aangepaste verzoek, verzorgen wij een kwaliteit lay-out, de programmering en relevante interactiviteit.

We zijn vastbesloten om hoge kwaliteit webdesign diensten en oplossingen te bieden voor elk project. Wij benaderen elke web design op een individuele manier en streven ernaar om de beste dienstverlening voor elke klant. Ongeacht hoe complex of eenvoudig uw project zal worden, zal onze ervaren website-ontwerper in staat zijn om u te voorzien van een aangepaste oplossing via het world wide web. Ook zullen wij in staat zijn om u een professioneel advies te geven over hoe u uw online aanwezigheid kunt verbeteren en profiteren van onze diensten. We willen altijd graag weten wat de wensen en eisen van een project zijn alvorens de start, door overleg met u als klant bespreken we met u de wensen en eisen en geven zonodig advies. Op deze manier kunnen wij garanderen dat u 100% hoge kwaliteit service van Recom Design zult ontvangen. Als u zichzelf wilt onderscheiden van de massa en een uitstekende online indruk wilt krijgen, bent u bij ons aan het juiste adres!

Gevonden worden door het grote publiek

Het is natuurlijk belangrijk dat u gevonden wilt worden door het grote publiek, door middel van SEO of te wel zoekmachine optimalisatie kunnen wij ervoor zorgen dat u goed vindbaar wordt binnen de meest gebruikte zoekmachines.

Als er tijdens het ontwerp van de website geen rekening wordt gehouden met een juiste en logische opbouw kan dit ten nadelen gaan van de vindbaarheid binnen de zoekmachines. Wij houden hier echter ten alle tijden rekening mee en zorgen dat uw website correct en logisch opgebouwt wordt.

Wanneer u bij het website ontwerp kiest voor een CMS systeem, zorgen wij dat de inhoud van uw website wordt geoptimaliseerd voor de meest gebruikte zoekmachines.

Wij bieden u ook een extra dienst om de zoekmachine optimalisatie uit te breiden, met deze dienst zorgen wij ervoor dat uw website op specifiekere vlakken gevonden kan worden binnen de meest gebruikte zoekmachines.


Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan